Beker: Dronrijp 2 - Frisia 2 (0-2) 1-2

Beker: Dronrijp 2 - Frisia 2 (0-2) 1-2

 

Hugo en Fouad hebben Frisia een moeizame zege op Dronrijp bezorgd.
De eerste Frisia treffer trof doel in de 29e minuut waarvoor vele kansen om zeep waren geholpen  vaak door verkeerde keuzes voor het doel. Hugo maakte na negenentwintig minuten spelen de openingstreffer van de zondagmorgen: 0-1. De kansverhouding lag op dat moment; 6 tegen 2, maar het was nog maar: 0-1.

In de laatste tien minuten van de eerste helft stoomden de Frisianen goed op en wist Mark in de 43e minuut de lat te raken.
Via Fouad was het na 44 minuten spelen eindelijk weer raak: 0-2. Een goed opgezette aanval van Jort vanaf het middenveld  op de diepgaande Mark die Fouad subliem in scoringspositie bracht en deze geen moment twijfelde en de bal achter de Dronrijp 2 goalie bracht.

In de tweede helft was het verre van imposant wat de Frisianen lieten zien. Een gebrek aan tempo en ideeën, dat was het verhaal van de tweede helft. Frisia kon wel makkelijk de bal in de ploeg houden en moest opletten op de lange ballen van Dronrijp. De kansen die gecreëerd werden gingen er niet in omdat we te mat waren in de afronding.

Dronrijp creëerde bijna geen enkele kans, maar wist wel uit die ene kans te scoren: 1-2.
Het was een snelle Dronrijper counter die balverlies van de Frisianen afstrafte. Daarna kwam Dronrijp nog een paar keer goed weg, maar de kansen van Hugo en Jort troffen geen doel.

De eindstand derhalve 1-2 winst en kunnen we ons opmaken voor de competitie dat volgende week zondag tegen Erica 2 start op sportpark De Veenschappen in Erica.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia