Beker: Blauw Wit F2 - Frisia F2 2-2

Dat de 1-8 nederlaag tegen SWZ F1 vorige week zeer geflatteerd was, daar waren de geleerden van F2 het wel over eens.
Het had net zo goed 5-8 kunnen zijn… en zelfs 2-8 móeten zijn. Die bal van Haije was wel een meter over de lijn!
Gelukkig zijn het sportieve jongens, die van F2. Gezeurd werd er niet en getreurd ook niet. Niet lang in ieder geval.

Dan moest het tegen Blauw Wit F2 maar gebeuren. Blauw Wit: stadgenoten, oude bekenden en altijd wedstrijden op het scherpst van de snede. Als de spelers van F2 het woord hadden gekend, zouden ze van een Angstgegner hebben gesproken. In de voorgaande seizoenen had iedereen steeds het gevoel dat er meer in had gezeten.

Zo ook zaterdag. F2 speelde met Ivar op doel, Jort en Ids in het centrum, Haije en Zeth als lopers op het middenveld en Huub en Fabio op de vleugels. Sven van F5 was bereid gevonden in te vallen en deed dat uitstekend. Dat Blauw Wit op 1-0 kwam, was sneu. Dat Haije de 1-1 na een solo keihard binnenschoot niet meer dan terecht. De kopjes gingen niet hangen. Integendeel. Huub gooide zijn trukendoos open en schoot al snel de 2-1 binnen. Net voor de rust werd het 2-2. Een psychologisch bekeken 'dodelijk moment', maar F2 gaf geen krimp.

De tweede helft was voor ons! Zeth was er een keer bijna door, Fabio bikkelde en sprintte overal op het veld, Sven bleek over een mooie corner te beschikken, Jort bleef maar opstomen en Ids strooide achterin met bekeken pass-jes. En dat Blauw Wit uit een geniepige counter niet op 3-2 kwam was te danken aan Ivar, die twee prachtige reddingen verrichte.
Eindstand 2-2. Het had net zo goed 2-3 kunnen zijn, maar ook 3-3. De strafschoppen eindigden onbeslist, de jarige Ivar deelde snoepjes uit en de kopjes straalden. Het was een mooie zaterdagochtend op Wiarda.
 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia