Frisia F13 - Harlingen F4 0-3 (0-1)

Vandaag was het een spannende dag voor de spelers van Frisia F13. Na een jaar in de mini-pupillen te hebben getraind, zijn ze dit jaar samen ingedeeld in het jongste team van de club, Frisia F13! Na een week met veel bellen, mailen en appen stonden er vandaag 8 spelers op het veld voor de thuiswedstrijd tegen Harlingen F4.
Houari, Rowan, Jasper, Jonathan, Chris, Rafael, plus de gastspelers Jort en Justin. Alain, Mees en (andere) Chris waren afwezig.
Na een korte kennismaking werd de kleedkamer opgezocht, de schoenen aangetrokken, toilet bezocht, en waren we klaar voor de warming-up.
Na twintig minuten tikkertje, passen en schieten, kon de wedstrijd beginnen.
 
Jasper was de eerste helft keeper. Dat was ook het enige wat de leiders tegen de jongens hadden gezegd. Voor de rest was het; veel plezier, goed je best doen en elkaar goed helpen. Dit hebben ze uitstekend gedaan! De ruststand was 0-1.
     
In de tweede helft was er één wisseling bij de Frisianen. Jasper ging voetballen, en Houari werd keeper. Ook de tweede helft was aardig in evenwicht. Harlingen wist echter nog twee keer te scoren uit de kansen die ze kregen, en Frisia jammer genoeg net niet. Eindstand 0-3.
     
Hierna mocht iedereen een penalty nemen. Elk doelpunt werd uitbundig gevierd, net als elke redding van Houari. Na afloop de tegenstander een handje geven, net als de scheidsrechter. Keurig jongens!
     
Ondanks de 0-3 nederlaag, was iedereen toch best tevreden. Nog nooit eerder een wedstrijd gespeeld, nog nooit eerder samen gespeeld (de meesten elkaar zelfs nog nooit gezien..), en dan toch al met zoveel plezier en inzet voetballen. Vandaar een zakje chips als ‘beloning’. Een mooi begin van hopelijk een hele lange voetbalcarriere!!!
     
Tot volgende week
     
M & W

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia