Leovardia MC1 – Frisia MC1 (0-3) 1-3

MC1 PAKT 3 PUNTEN BIJ LEOVARDIADe meiden van de MC1 gingen vandaag op bezoek bij stadsgenoot Leovardia.
Er werd vandaag op kunstgras gespeeld en om 10.45 uur was de aftrap.

Na de 2 winstpartijen van de afgelopen weken was het ook vandaag weer de vraag hoe zou het gaan? De MC1 was vandaag compleet en William was voor vandaag de grensrechter.

In het begin was het aftasten, zowel van Frisia als van Leovardia zijde. Maar de score werd geopend door Dagmar die na een solo de bal in de touwen schoot. Ook Britt kon alleen op de keeper afkomen en wist de bal goed af te ronden waardoor de stand 0-2 werd. De achterhoede moest flink aan de bak vandaag. Leovardia wist niet tot scoren te komen en echte kansen waren er weinig voor hun. Vlak voor rust schoot Dagmar uit een draai de bal in de linkerbovenhoek. En met 0-3 gingen de meiden de rust in.
 

In de rust een keeperswissel. Nina nam de plaats van Rianne in omdat ze blessure aan de hand had. Al vrij snel na het fluitsignaal komt Nina ongelukkig ten val bij een actie waarbij Leovardia de 1-3 maakte. Helaas bleef Nina liggen waardoor na verzorging van de leiders van beide teams de EHBO moest komen en Nina uiteindelijk per brancard het veld moest verlaten. Keeper nr 3 van de wedstrijd werd Dagmar. In de 2e helft was het alle hens aan dek voor het middenveld en achterhoede. En er werd alles op alles gezet om het bij deze ene tegengoal te houden. Er waren nog een paar mooie kansen voor onze meiden, maar deze werden niet benut. Hierdoor kon de scheidsechter uiteindelijk affluiten bij een 1-3 stand.
Met 6 punten uit 2 wedstrijden staan de meiden op dit moment bovenaan. Wel moet daarbij vermeld worden dat GAVC nog geen enkele wedstrijd heeft gespeeld en daardoor de stand een vertekend beeld geeft.

Volgende week weer een uitwedstrijd. Dan gaan de meiden naar Sportpark Wiarda voor de wedstrijd tegen Blauw Wit MC2.


Ook de MC1 meiden wekelijks volgen? Ga naar www.facebook.com/lacfrisiamc en klik op de 'vind ik leuk' knop.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia