Verslag Frisia F 13 - Leovardia F7

Na de nederlaag van vorige week tegen Harlingen waren de jongens van Frisia F13 gebrand op een overwinning! Er stonden vandaag 9 spelers op het veld bij Leovardia om het op te nemen tegen Leovardia F7. Houari, Alain, Rafael, Jonathan, Mahdi, Jurre, Rowan Jasper en natuurlijk Chris.

Eerst even lekker ballen, rennen en lachen in de voetbalkooi. Daarna verzamelen op het speelveld Iedereen stond schouder aan schouder naast elkaar om te wachten totdat ze mochten voetballen. Een prachtig moment was dat, ook omdat het zo spontaan gebeurde! Vlak voor de aftrap nog even alle handjes op elkaar en een yell en we gingen los.

Net als  vorige week was de wedstrijd redelijk in evenwicht. Er werd goed gestreden en dit resulteerde in een 0-1 ruststand, gemaakt door Rafael.

In de 2e helft maakte Rowan plaats voor Chris in de goal. Leovardia kwam tot 3 keer toe terug in de wedstrijd, maar toen de 3-4 viel was de 1e overwinning een feit!

Na het penalty schieten gaven de jongens de tegenstanders en de scheidsrechter nog even een handje, keurig !!

Al met al een prachtige voetbalochtend! Fantastisch gedaan jongens! Op naar de volgende wedstrijd, volgende week tegen Warga!!

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia