Wedstrijdverslag GVAV Rapiditas C1 - Frisia C1

Frisia C1 heeft tegen GVAV Rapiditas C1 in de landelijke 2e divisie geen 2e overwinning van het seizoen weten te boeken: 3-2. De mannen van coach Dennis de Munck stonden op een verdienstelijke 5e plaats met GVAV Rapiditas C1 op een zevende plaats.

In de eerste helft kwam de meeste dreiging uit Frisia hoek en stond het na 14 minuten spelen op een terechte 0-2 voorsprong. Klaas wist uit een goed genomen corner van Jens de 0-1 aan te tekenen en Stefan ronde een perfecte voorzet van Klaas goed af. GVAV kreeg nauwelijks kansen, maar ging na de 0-2 beter spelen en creëerde in de 18e minuut een kans maar dat trof geen doel. In de 21e minuut deed GVAV Rapiditas iets terug en wist razendsnel uit goed combinatiespel en niet opletten van de Frisianen de 1-2 in de touwen te werken. Dit was ook tevens de ruststand zodat we ons moesten voorbereiden op een stormloop van de Groningers.

De eerste 10 minuten doorkomen was daarom belangrijk maar dat werd om zeep geholpen toen er na 5 minuten in de tweede helft de 2-2 door GVAV Rapiditas werd gescoord. De Groningers begonnen makkelijker te voetballen en moesten de Frisianen alle zeilen bijstellen en dat ging ze goed af.

GVAV creëerde slechts enkele kansen die van afstand werden geschoten maar voor keeper Rimar geen probleem zouden zijn. Als we na 30 minuten spelen de 2-3 maken zou dat niet onverdiend zijn maar de fout van de GVAV keeper werd niet genadeloos afgestraft door Klaas.

Toen de Groningers net voor tijd de 3-2 scoorden waren de druiven wel erg zuur. Een gelijkspel had terecht geweest en nu konden de Leeuwarders met lege handen naar huis.

We hadden er zo hard voor gewerkt om met een goed resultaat uit Groningen weg te gaan. Op naar volgende week thuis tegen vv Emmen C1 en vol voor de 3 punten gaan.

      

 

 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia