FRISIA MC1 – GAVC MC1 (3-0) 7-0

MC1 BEHOUDT ONGESLAGEN STATUS

Een mooi voetbalweertje op de eerste speeldag van de herfst. Zonnetje erbij, ook heerlijk voor de toeschouwers. Vandaag de 2e thuiswedstrijd van deze competitie. Voor de wedstrijd werden nog wat elftalfoto’s genomen en om half 3 begon de wedstrijd. Vandaag was Fardau onze keepster, Rianne kon nog niet spelen in verband met haar blessure en ook Ramona van de MD1 deed mee.

De meiden begonnen iets onwennig en het spel moest echt op gang komen. En dat gebeurde toen Nina de score opende, 1-0. Ook de 2-0 wist Nina te maken. Het betere van het spel was in het voordeel van de Frisia-meiden. Er werden kansen gecreëerd maar deze werden nog niet omgezet in goals. Het middenveld en de verdediging deden er alles aan zodat Fardau het niet echt moeilijk had. De grootste kans die GAVC kreeg werd door goed keeperswerk van Fardau niet door de Grousters omgezet in een tegendoelpunt. Door nog een doelpunt, gemaakt door Dagmar, gingen de meiden met een 3-0 ruststand de kleedkamers in.

De 2e helft…het duurde eventjes maar toen de 4-0 werd gemaakt door Nina, volgde al snel de 5-0 door Jessa en de 6-0 door Nina. Er werd alles op alles gezet om de ‘0’ te houden. En dat lukte. Vlak voor het einde van de wedstrijd wist Britt de einduitslag te bepalen.
7-0, een prima resultaat. Door deze overwinning staan de meiden op dit moment bovenaan.  Doordat er dit jaar een andere competitieopzet is bij de MC-meiden, wordt volgende week de laatste wedstrijd gespeeld. Hierna zal een nieuwe indeling komen en wordt er vanaf de herfstvakantie een hele competitie gespeeld tot het einde van het seizoen.

Maar zover is het nog lang niet. Eerst de wedstrijd van volgende week tegen MKV en de week erna volgt de laatste wedstrijd van de 1e ronde van de beker.

 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia