Verslag Blauw Wit F9 - Frisia F13

Na de twee winstpartijen tegen Leovardia F7 en SJO Warga/WWS F6 waren de jongens erop gebrand om deze goede lijn door te zetten. Er stond vandaag een uitwedstrijd tegen Blauw Wit F9 op het programma.  Nadat iedereen de trainingsbroeken had uitgetrokken en de voetbalschoenen had aangetrokken gingen we naar het veld voor de warming-up. Eerst tikkertje, daarna een pass-oefening (die de jongens steeds beter onder de knie krijgen) en nog even afwerken op goal. Voor de wedstrijd nog even alle handjes op elkaar en de inmiddels welbekende yell. Daarna gingen we los met Jurre op de goal, in het veld met Jonathan, Alain, Jasper, Chris, Mahdi, Rafael en Luke!
 
Al snel bleek dat het een moeilijke wedstrijd ging worden. Waarschijnlijk zijn de jongens van Blauw Wit allemaal net een jaartje ouder; ze zijn in ieder geval fysiek net iets verder dan wij. Voetballend kwamen de goals van ons wel prachtig tot stand. We hadden vooraf afgesproken dat een goal ook gemaakt kan worden uit een voorzet vanaf de zijkant, en 2 van de 3 goals kwamen op die manier tot stand.  In de 1e helft kwamen we steeds 1 doelpunt achter waardoor we uiteindelijk met een 4-3 achterstand de kleedkamer in gingen met 2 goals van Luke en 1 van Chris.
  
Na rust ging Mahdi keepen. Al snel in de 2e helft bleek het krachtsverschil net iets te groot, eindstand 11-3. We moeten de 2e helft snel vergeten en voortborduren op de 1e helft, waarin, zoals eerder gezegd,  een aantal leuke aanvallen tot stand kwamen. Wat dat betreft is er iedere week vooruitgang te zien.
 
Wat opvalt is dat ondanks het verlies de sfeer goed blijft ('volgende week weer 3 punten!'). Kijk, dat is de spirit!                 Als we dat vasthouden komen de punten wel!
 
Jongens, tot volgende week, thuis tegen SJO Dronrijp/ Foarut (9.00 uur) !!
 
Marcel  & Willem

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia