Gelijkspel in ware thriller tegen hoofdklasser De Herauten

Gisteravond (22-10) werd het eerste punt gepakt in de beker tegen de Herauten 1, onze vrienden van vv Bergum (1). Met all time topscorer van vv Bergum, Klaas de Boer op de bank bij de gasten werd de eerste helft een prooi voor de mannen van Martin Buursma, Frisia leidde met 2-1 nadat het 2-0 voor kwam door doelpunten van Jelmer Bloembergen en Derek Straathof.

Nadat het al snel 2-2 werd, kwam Frisia tot grote verassing gezien het feit dat zij een klasse lager spelen op een 5-2 voorsprong. Door opnieuw een goal van Jelmer Bloembergen en twee keer "good old" Jordi Heins.

Hierna kwamen de gasten alweer snel op een 5-4, maar doordat Jelmer Bloembergen zijn hattrick compleet maakte werd het 6-4. (Irma mag wel vaker komen kijken). Door een ongelukkige eigen goal werd het 6-5. Met nog 2 minuten op de klok werd het met een "vliegende" keep 6-6!>

Na een goede wedstrijd mogen we trots zijn op het spelvertoon! Woensdag onze laatste poulewedstrijd in de beker, thuis tegen Futsal Dragten 2. Dit is de koploper in de eigen competitie, revanche op de 4-6 nederlaag twee weken geleden.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia