Frisia C1 - WSV C1 (2-0) 2-0

Frisia C1 heeft tegen WSV Ap eldoorn C1 de vierde zege van het seizoen geboekt (2-0) en staat daarmee na 8 competitie wedstrijden op een keurige 5e plaats en staat boven stadgenoot Blauw wit'34 C1 die een 7e positie claimt. 

Met uit 7 wedstrijden gespeeld 10 punten stond Frisia C1 op een 6e plaats en WSV had de statistiek van 7 wedstrijden 7 punten en kon op gelijke hoogte met de Frisianen komen. 
Frisia had legio kansen voordat het na 13 minuten op 1-0 kwam: Stefan kon scoren na een snelle actie van Jens die Klaas goed inspeelde en zijn perfecte voorzet door Stefan in het doel van WSV zag verdwijnen; 1-0.  De Frisianen waren beter en hadden op een riantere voorsprong in de rust kunnen staan dan de 2-0 voorsprong. Kort voor rust wist de goed spelende Jens zijn voorzet op Klaas benut worden; 2-0

De 2-0 ruststand was dik verdiend waarbij WSV in de eerste helft niet verder kwam dan een zeer gevaarlijke kopbal die net naast ging.
De tweede helft was rommelig aan de kant van Frisia en WSV gooide er meer beleving in.
Ondanks dat WSV met veel inzet en dreiging uit de startblokken kwam, was deze wind na 10 minuten  weer gaan liggen.

Het veldspel van de Leeuwarders was niet het cijfer 8 die het in de eerste helft had verdiend. Het ging af en toe op en neer, met een grote kans voor Klaas, die de bal er bijna in de 51e minuut in werkte. 

Frisia kwam de tweede helft niet in de problemen en WSV wist verder geen echte kans te creëren.

De 3 punten bleven in Leeuwarden en kon de ploeg WSV uit Apeldoorn met lege handen naar huis.

Opstelling: Rimar Looge, Sam Flisijn, Vincent Hoekema, Robert Polee, Tom Langendijk, Given Pool (Nizar/50), Quinten Kalverboer (Denian Timmer/45), Destin Rook, Jens Paassen (Jim/65), Stefan Efdé  (Jan Karel/55), Klaas Kuiken

 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia