Oranje Nassau C1-Frisia C1: 3-2 (0-0)

Zaterdag 7 november 2015

Competitie:  Oranje Nassau Almelo C1 - Frisia C1 (0-0)3-2

Frisia heeft in een vermakelijk duel van Oranje Nassau C1 met 3-2 verloren in de laatste seconde.

Het was zuur voor de Frisianen die na een 2-0 achterstand goed waren terug gekomen op een 2-2 stand en daarna verzuimde de 2-3 te maken. 

Het kunstgras veld in Almelo lag er redelijk bij en was gelegen naast het Heracles Polman stadion waar Heracles zijn thuis wedstrijden voetbalt.
In de eerste helft verzuimden de Frisianen in de 7e,9e, 13e, 32 en 35e minuut te scoren waar de vrije trap van Vincent door de keeper uit de rechterkruising werd getikt.

Daarentegen kon Oranje Nassau een grote kans in de 25e minuut niet benutten, maar schoot naast.

De rust konden beide ploegen met een 0-0 stand de kleedkamer opzoeken.


Na de rust viel er qua doelpunten meer te genieten, maar waren de eerste 8 minuten van de 2e helft voor Oranje Nassau en stonden door slap ingrijpen van de Frisianen binnen 6 minuten op een royale 2-0 voorsprong.

Frisia leek het zwaar te krijgen, maar toen Klaas de Oranje Nassau verdediging aftroefde zag hij zijn schot  in het doel belandden; 2-1.

Een wederopstanding zou plaatsvinden en Oranje Nassau stond volledig met de rug tegen de muur. In de 12e minuut bijna de 2-2 en het was er wachten op. De Frisianen gingen verbeten op jacht naar de gelijkmaker die er ook in de 16e minuut kwam. Het was een eigen doelpunt waar de Frisianen goed druk hadden gezet.Het was een eigen doelpunt afgedwongen door de Frisianen die goed druk zetten.

Het offensief hierna van de Frisianen werd niet beloond en de enorme kansen van Jens, Klaas en Jan Karel gingen er niet in! De 2-2 zou dan nog een punt opleveren ware het niet er in de laatste seconden Oranje Nassau een corner kreeg en de spits geheel vrijstaand kon inkoppen; 3-2.

 

Zuur en onverdiend, maar feit was dat er met lege handen de terugreis naar Leeuwarden moest worden aanvaardt.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia