Frisia MC1 – SC Stiens MC1:1-2(1-2)

MC1 DICHTBIJ EERSTE PUNTEN

Frisia MC1 – SC Stiens MC1 (1-2) 1-2

De 2e wedstrijd van de competitie werd gespeeld tegen SC Stiens MC1.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden wegens het overlijden van Peter Lauwers. Niet alleen de MC1 deed vandaag dit eerbetoon aan Peter maar alle thuisspelende vrouwen/meiden teams van Frisia.

 

Net zoals vorig week bij Trynwalden is ook Stiens een MC1 team met voornamelijk tweede jaars meiden en dispensatiespeelsters. 
Bij afwezigheid van Joost stond Richard vandaag alleen langs de lijn en als grensrechter was Jeroen vandaag aanwezig. 
De eerste helft, de meiden moesten er echt inkomen. Er werd niet scherp gespeeld, passes kwamen niet aan en de meiden stonden teveel stil. Stiens kwam door een afstandsschot op voorsprong. Deze was onhoudbaar voor onze keepster Rianne. Maar toen kwam het mooiste doelpunt van de wedstrijd, omhaal achterover door Nina die achter de keepster van Stiens belandde. We stonden weer gelijk. Maar toen herhaalde het scenario van vorige week zich. Direct wist Stiens weer te scoren en keken we weer tegen een achterstand aan. In de 1e helft werd er nog een doelpunt van Nina afgekeurd wegens (gemeend) buitenspel. Met een 1-2 stand werd de rust bereik. 
In de rust de woorden van Richard dat er meer als een team moest worden gespeeld en dat er beter moest worden overgespeeld.
In de tweede helft waren de meiden feller dan de 1e helft dat ook zorgde voor enkele kansen, maar deze werden helaas niet benut. Ook de meiden van Stiens konden niet meer tot scoren komen waardoor deze wedstrijd met 1-2 werd verloren.

Volgende week spelen we een uit-wedstrijd tegen SJO Burgum MC1.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia