Blauw Wit F9 - Frisia F13

Na de zeperd van vorige week tegen het veel sterkere Zeerobben waren de jongens van Frisia F13 er op gebrand om vandaag de 3 punten tegen Blauw Wit te pakken.

Het was koud, dus een goede warming up was wel even op zijn plaats. Estafette tegen elkaar (5 tegen 5), afwerken op goal en elkaar zo strak mogelijk proberen over te spelen.

De spelers voor vandaag waren Jonathan, Jasper, Chris Faber, Chris van der Zee, Alain, Houari, Raphaël, Luke, Rowan en Jurre de 1e helft op goal. Raphaël keepte de 2e helft. Helaas was Mahdi vandaag afwezig. Medeleider Willem Faber was er vandaag ook niet bij. Marco Spijkstra werd daarom vandaag even toegevoegd aan de technische staf van Frisia F13. Bedankt daarvoor Marco! Blauw Wit had slechts 7 spelers. Daarom hadden we steeds 3 wissels langs de kant staan.

Gezien de koude wind op de 'kale' accommodatie van Blauw Wit was verre van ideaal, maar het was niet anders. Ondanks dat de jongens gebrand waren op een overwinning bleek Blauw Wit een sterke ploeg te hebben, met een aantal snelle, sterke spelertjes. In de 1e helft hadden we niet veel in te brengen en de ruststand was dan ook terecht 3-1.

De 2e helft was een heel ander verhaal. Nadat Blauw Wit in 1e instantie de 4-1 maakte gingen de knoppen bij de spelers van Frisia om, en vochten terug tot 4-3. Met nog 10 minuten te gaan zat een gelijkspel (of meer) er zeker in. Jurre had een keer de pech dat hij de bal net teveel voor zich uit speelde toen hij alleen op de keeper af ging. Dit overkwam ook Chris Faber en Luke nog een keer, de bal wilde er gewoonweg niet in. Hiermee bleef de eindstand 4-3, maar daarbij moet gezegd worden dat de 2e helft erg leuk was om te zien. Er werd voor iedere meter gevochten, en dat moet zich in de komende wedstrijden toch echt een keer gaan uitbetalen.

Volgende week tegen SJO Dronrijp/Foarut pakken we de punten wél jongens!!

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia