Frisia C1 - ATC' 65 C1 (1-1) 2-2

Frisia C1 verspeelde thuis tegen ATC'65 C1 2 punten 

De Frisianen begonnen veel feller en moesten toezien dat ATC'65 C1 hun eerste kans vakkundig afmaakten na een overtreding op Denian. Deze werd over het hoofd gezien, zodat de stand na 8 minuten spelen 0-1 was. Het waren de Frisianen die het spel elke keer wisten te dicteren en op inzet en goed combinatiespel wisten te winnen.
De 1-1 hing in de lucht maar vooralsnog geen doelpunt van de Frisianen. Iets meer dan 20 minuten spelen werd het een terechte 1-1. Met een prima pass van Robert op Stefan wist deze laatste net iets eerder voor de beer van een keeper van ATC'65 te komen en scoorde de 1-1.

 

Na de rust waren de Frisianen op stoom en was het één richtingsverkeer maar de 2-1 bleef nog even uit. In de 41e minuut de goed spelende Destin wist geen doel te treffen en Robert zag zijn kans corner getikt worden.Na iets meer dan 47 minuten spelen kwamen de Frisianen op een terechte 2-1 voorsprong. Met goed combinatiespel tussen Jan Karel, Stefan wist deze Klaas te bedienen die zich geen moment twijfelde en de 2-1 wist binnen te tikken. Dat na 51 minuten spelen de stand 2-2 werd was zuur. Uit het niets wist ATC'65 zijn buitenkansje af te maken omdat enkele Frisianen te laat ingrepen. Beide genoegen moeten nemen met een punt. Het werd 2-2. Door het gelijkspel weet ATC'65 C1 niet te profiteren van het puntenverlies van mede-koploper Quick'20 C1 eerder op de dag tegen WSV C1 (4-1).  Na de 2-2 hadden de Frisianen legio kansen om de winst te pakken, maar kansen van Jan Karel wordt door  de keeper gered en ziet Jens zijn afstandschot tot corner verwerkt worden. De 3-2 was in de maak maar Jens zag zijn schot op de paal belandden en toen in de 60e minuut Given onderkant lat scoorde werd deze afgekeurd door buitenspel!?.

De verklaring van de scheids was dat er nog een Frisiaan in de baan van het schot stond. Jens nog een enorme kans maar die zag zijn voorzet via de keeper achter belandden. Winst zou terecht zijn geweest maar helaas moesten we een punt delen, maar was de teamspirit en veldspel als compliment te noemen.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia