Frisia 2 - LSC 2 (2-0) 4-0

Frisia 2 heeft in eigen huis met  4-0 gewonnen van LSC 2, dat nu Frisia op 4 punten ziet naderen en gedeeld derde met Emmen 2  in de competitie staat.
LSC  maakte ook geen moment aanspraak op de zege, want het kwam er totaal niet aan te pas. Frisia heerste vanaf de aftrap en voor rust waren het Willem en Fouad op aangeven van A1 speler Dion die de 2-0 ruststand wisten te bepalen. De Frisianen waren bij tijd en wijle een plaag voor de LSC -verdedigers, die aan alle kanten voorbijgelopen werden. 

Danny stond na 20 minuten spelen  aan de basis van de 1-0 met zijn voorzet op Dion, die de bal op de vrijstaande Willem wist te tikken die de bal voor zijn voeten zuiver wist af te ronden.

9 minuten voor rust verdubbelde Fouad de score met een prachtige afronding na weer goed voorbereidend werk van Dion.

Tarek kreeg nog net voor rust een enorme kans de score naar 3-0 te verhogen maar miste oog in oog met de LSC keeper.

Na de pauze kon LSC weer weinig uitbrengen en bleven de Frisianen het spel dicteren en kwamen de Snekers er niet aan te pas.

Pas in de 75e minuut wisten de Frisianen naar 3-0 uit te lopen en leidde een comfortabele 3-0 voorsprong. Het was Danny die uit een voorzet van Dion de 3-0 prima wist in te schieten. Met wat meer beleid had de stand ruimer kunnen zijn, maar het bleef vooralsnog bij een royale 3-0 voorsprong. 
2 minuten na de 3-0 was het al 4-0 toen Dion goed door kwam en de vrijstaande Tarek wist te bedienen en in dit geval niet wist te missen.

Dat de kansen hierna er niet ingingen is dan jammer maar de overwinning is geheel terecht en verdiend.

Met deze overwinning weten de Frisianen een gedeelde 3e plek te bemachtigen met Emmen en staan er na hun debuut in de reserve hoofdklasse A goed op.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen SVBO 2 die van Emmen met 3-4 wisten te winnen. Allemaal klasse als team gespeeld met goed voetbal en een prima beleving.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia