Frisia 2 - SVBO 2 (2-2) 2-5

Zondag 6 december 2015
Frisia 2 - SVBO 2 (2-2) 2-5

Frisia 2 heeft een klap moeten incasseren. Na de prachtige 4-0 overwinning tegen LSC 2 ( de nummer 2) van verleden week zondag gingen de Frisianen later in de reserve hoofdklasse A met 2-5 ten onder tegen SVBO 2.

De eerste helft gaf nog enige perspectieven maar een gehavend Frisia 2 verknalde het in de tweede helft door in te gaan op de provocaties van SVBO en vielen er 4 gele kaarten van de zeer matige scheidsrechters die beter met een eenrichtingsverkeersbord op had kunnen lopen.

Als zo iemand alleen maar 1 partij bevoordeeld en totaal geen gevoel in een wedstrijd weet te leggen snappen we niet wat de KNVB met zo'n warrige onzelfverzekerde scheidsrechter moet. Ik moet bekennen dat ik niet snel een scheidsrechter zo expliciet in een verslag zet met mijn 25 jarige ervaring , doe het toch dus mijn excuus.

Het begint al voor de wedstrijd waar de scheidsrechter niet het verschil tussen geel en de shirt van Frisia het verschil weet te zien ( is toch echt verticale strepen marineblauw en okergeel). Allerlei regeltjes om de scheidsrechter zijn onzekere houding te doen verbloemen.

Datg SVBO wint is ook omdat de Frisianen terneergeslagen zijn, wanneer een paar doelpunten worden afgekeurd want de grensrechter van SVBO wordt wel geraadpleegd niet die van ons!?

Dat de wedstrijd verloren gaat is ook aan ons te wijten want we laten ons piepelen en gaan er niet slim mee om.

Dat de wedstrijd met 2-5 verloren gaat is ook te wijten aan een zeer slechte tweede helft waar we ons niet konden herpakken en zagen dat SVBO zijn laatste strohalm wist te pakken. Het stond op dat moment met 4 punten op achterstand ten opzichte van de Frisianen maar staan nu op 1 punt van Frisia zodat de competitie weer erg spannend wordt. De nummers 3 t/m 10 kunnen allemaal nog gaan voor de onderste plek ook omdat nummer laatste FVC wist te winnen van Alcides met 5-2. Nu de winterstop in en het hoofd leegmaken en er weer in februari voor gaan dan tegen SWZ uit.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia