Frisia E1 speelt degelijk Milk Boardingtoernooi in Groningen

7.30 verzamelen voor de reis naar het Indoor Soccer Center in Groningen. Mooi op tijd daar aangekomen konden we met z’n allen nog even de regels doornemen. Vrije trappen alles indirect, geen slidings (= rood). Gele kaart is 2 minuten eruit en het belangrijkste: de bal is nooit uit. Om de velden een mooie witte boarding met vangnetten erboven. Intensief en spannend allemaal!

Hoewel we wat stroef begonnen en duidelijk moesten wennen aan het tempo en de ondergrond, kregen we later de smaak aardig te pakken. Met een prachtig deelnemersveld met 12 topteams uit heel Noord-Nederland was het een mooie ervaring en een prachtige uitdaging voor de jongens. Ze hebben met z’n allen goed gevoetbald en met af en toe iets meer geluk had er wellicht meer in gezeten, maar dat is achteraf natuurlijk makkelijk praten.


Uiteindelijk zijn we in de poule met 9 punten uit 5 wedstrijden vierde geworden achter drie ploegen met 10 punten. Voor de 7e en 8e plaats verloren we van FC Emmen en dus eindigden we op plek 8. De uiteindelijke finale ging tussen Zuidhorn en Heiligerlee en werd door onze competitiegenoot Zuidhorn na strafschoppen gewonnen. Een terechte winnaar.

Uitslagen en doelpuntenmakers:

Frisia E1 – DZOH (Emmen) E1 2-3
Goals: Basten, Thom

FC Emmen E1 (1) – Frisia E1 4-3
Goals: Thom, Boyd, Tycho

Frisia E1 – NEC Delfzijl E1 4-2
Goals: Dennis, Thom 2, Hylke
Rood: Tycho (slidings mogen niet…)
Geel: Boyd

Frisia E1 – DESZ (Zwartsluis)E1 3-2
Goals: Eldin 2, Hylke

Hoogezand E1 – Frisia E1 0-3
Goals: Thom 2, Boyd

7e en 8e plaats:

Frisia E1 – FC Emmen E1 (2) 5-3
Goals: Thom, Basten 2


Namens Frisia E1 wens ik iedere fan, volger of andersoortig Frisiaan fijne kerstdagen! Volgende week volgt voor ons het Kerstzaaltoernooi en uiteraard weer een verslag.


De coach

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia