Berlikum F2-Frisia F13

 

Na op 5 december 2015 de laatste competitiewedstrijd te hebben gespeeld, hebben de mannen van de F13 slechts een paar zaalpotjes in de benen. Al een hele tijd niet (buiten) getraind en gespeeld, dus de hoogste tijd voor een oefenwedstrijd. Op het (aller) laatste moment helaas nog twee afmeldingen, waardoor we nog slechts 6 spelers hadden, en dat is te weinig. Gelukkig wilde Zeger uit de F10 ons helpen, en kwam op het laatste moment de gelederen versterken. De rest had er een pittige warming-up op zitten onder een werkelijk schitterend voorjaarszonnetje, dus we waren er klaar voor . Jasper ging de eerste helft keepen, de 6 spelers waren; Zeger, Luke, Jurre, Chris van der Zee, Chris Faber en Houari.
 
De jongens van Berlikum zijn een jaartje ouder, en dit was ook wel te zien. Allemaal een kop groter, en net wat sterker en sneller. Toch kreeg Frisia de eerste helft genoeg kansen, echter de bal wilde er maar niet in. Berlikum scoorde wel 3 x, dus de ruststand 3-0. In de rust allemaal even een kopje limonade, alles even bespreken wat goed en minder goed ging, ruilen van keeper (Jasper ging spelen, Chris van der Zee keepen), en we waren klaar voor de tweede helft.
 
Hetzelfde spelbeeld. Berlikum wat sterker en de overhand, Frisia die er toch zo nu en dan gevaarlijk uit kon komen. Berlikum scoorde nog 5 x (niet meer, door het zeer goede keeperswerk van Chris), Frisia kon nog 3 x scoren!! Luke maakt er twee, en Jurre mocht de derde maken. Eindstand 8-3 derhalve. Een hele sportieve wedstrijd, die werd onderstreept door na afloop met de tegenstander op de foto te gaan. In het voorjaar komt Berlikum nog eens oefenen, dan op de Magere Weide!
 
Op naar volgende week, dan staat de oefenwedstrijd thuis tegen Blauw Wit 34 op het programma. Aanvangstijd 09.00 uur, KOMT DAT ZIEN!!!
 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia