Oefen: Frisia C1 - Be Quick 1887 C1 (1-0) 2-0

Frisia C1 heeft op eigen veld gewonnen van 1e divisionist Be Quick 1887 C1. De Frisianen  wonnen in een gedreven wedstrijd met  2-0 dankzij goals van Stefan en Given. 

De druk in de wedstrijd lag bij de Groningers die een divisie hoger spelen. Voetballend konden de Groningers niet altijd enige stootkracht inbrengen waardoor de Frisianen door gedreven, fel voetbal en gerichte snelle aanvallen het Be Quick heel lastig maakten. De overwinning was terecht omdat de Frisianen van begin tot eind scherp bleven spelen en kansen creëren.

Stefan bezorgde Frisia vlak voor rust de leiding; 1-0. Hij strafte een verkeerde inspeelpass van de aanvoerder die centraal achterin stond hard af en liet de Be Quick keeper het nakijken bij zijn schot.

 

Na de rust bleven de Frisianen de voorsprong behouden door Be Quick weinig tot geen kansen weg te geven en anders stond keeper Rimar in de weg.

Na ruim een uur tikte Given de 2-0 binnen, nadat hij op de linksbuiten mocht spelen en  zijn schojt via een Be Quick verdediger over de keeper zag krullen; 2-0.

 

Dit werd tevens de eindstand en was zeker verdiend. Eindelijk een wedstrijd die gedreven en scherp uit werd gespeeld. Geen doelpunten weggeven en iedereen gaf de volle inzet om dit prachtige resultaat binnen te halen.
Volgende week de eerste competitie wedstrijd uit tegen Quick'20 in Oldenzaal. Ga ervoor en hou het niveau vast. 

 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia