Frisia 2 - Be Quick 1887 2 (0-0) 3-1

Koploper Be Quick 1887 heeft zijn eerste verliespartij moeten incasseren tegen Frisia.  De nummer één uit de reserve hoofdklasse kwam pas in de tweede helft na 52 minuten op achterstand in Leeuwarden, maar moest zich na rust gewonnen geven tegen de Frisianen (3-1).
 
Het hardwerkende Frisia, dat verleden week een goede overwinning in de competitie tegen SWZ 2 binnenhaalde. De Frisianen  kunnen inmiddels tevreden zijn en bezetten een keurige tweede plaats op de ranglijst. Frisia trad met een gemotiveerd team aan in eigen huis. De eerste helft bleef doelpuntloos maar er waren genoeg kansen voor beide partijen te noteren. Be Quick had een paar keer de betere kansen, maar verzuimde het vizier op scherp te zetten en anders de verdediging of keeper Tyrone wel in de weg.
 
Na de rust wist Frisia in de 52e ste minuut uiterst succesvol te zijn, toen Milan de gastheren uit een  goede voorzet van Danny op 1-0 zette. Zeven minuten later zette Fouad de verhoudingen nog meer in het voordeel van de Frisianen door oog in oog van de Be Quick keeper raak te prikken; 2-0. De 1-2 van Be Quick was een onoplettendheidje van de Frisianen. 
In de 66e minuut  bracht Danny op aangeven van Fouad van dichtbij de eindscore op 3-1. 
 
Frisia stijgt met deze overwinning naar de 2e  plaats in de competitie.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia