Oefen: Frisia C1 - Be Quick Dokkum C1 (4-0) 5-0

 

Zaterdag 27 februari 2016

Frisia heeft een makkelijke oefen zege in eigen huis geboekt op 3e divisionist Be Quick Dokkum C1. In Leeuwarden won de 2e divisionist met 5-0.
Frisia heerste op de Magere Weide en drukte dat in de eerste helft in kansen uit; 4-0 ruststand. in de 6e minuut stuurde de goedspelende Jim de Be Quick Dokkum keeper het bos in en scoorde met een schitterende lob; 1-0.

De aanval stokte hierna even en meestal rond de zestienmeter van Be Quick Dokkum . Jens, Klaas hadden de 2-0 kunnen maken als het vizier wat meer op scherp had gestaan. De Frisianen voetbalden makkelijker en lieten goed veldspel zien. Het was wachten op de 2-0 welke 10 minuten voor rust werd ingeschoten. Hierna ging het snel met de 3-0 en 4-0.

In de 27e minuut scoorde Klaas uit een goed genomen corner van Jens; 3-0. De  4-0 kwam op slag van de rust door Stefan die een goede voorzet van Klaas beheerst in de touwen wist te schuiven.

Na rust leek Frisia het doel niet te kunnen vinden, maar na 51 minuten was het toch raak. Klaas reageerde attent op een sublieme voorzet van Jens (na prima  vrijgespeeld te zijn door Vincent); 5-0. Veel kansen in de 2e helft maar vizier stond niet scherp, maar toch een mooie overwinning met goed voetbal. Komende zaterdag een vrij weekend met de week erop de thuiswedstrijd tegen Urk C1.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia