F13 - HARD GESTREDEN, GEEN RESULTAAT

HARD GESTREDEN, GEEN RESULTAAT
 
Vandaag winnen zou betekenen dat we na een dramatische start ineens heel stiekem wel eens mee zouden kunnen doen om het kampioenschap. Met die gedachte gingen de jongens van Frisia F13 het veld op tegen Blauw Wit F7.  Het was prachtig weer en de jongens hadden er zin in. Helaas was Mahdi er onverwachts niet en zodoende stonden we met 7 man aan de aftrap: Rowan op de goal, Luke, Jonathan Chris Faber, Chris vd Zee, Jasper en Houari. Jurre en Rafael hadden zich afgelopen week afgemeld. 7 tegen 7 dus.
 
De thuiswedstrijd werd ternauwernood verloren met 1-2, en ook nu bleken de ploegen aan elkaar gewaagd. We hadden besloten om Houari en Jonathan een beetje achterin te houden. Jasper lekker hard werkend op het middenveld. Chris vd Zee met zn goede schot samen met de snelle Chris Faber voorin. En dan natuurlijk Luke die zoals altijd eigenlijk overal op het veld te vinden is.
 
Blauw Wit probeerde meteen flink druk te zetten maar de jongens van Frisia waren toch echt gevaarlijker. Dat resulteerde al snel in de 0-1 door Luke. Daarna bleef het spelbeeld hetzelfde, alleen ging de bal op een knullige manier in het doel van Rowan. Frisia bleef knokken, en Houari en Jonathan hebben echt prima verdedigd. Alweer Luke scoorde de 1-2 wat tevens de ruststand was.
 
Na de ranja werd Blauw Wit sterker en de 2-2 viel net even wat te snel. Jonathan stond op de goal prima te keepen, en de gelijke stand bleef lang op het scorebord. Uiteindelijk viel de 3-2 toch nog. Blauw Wit had 2 hele sterke spelers voorin lopen en dat deed Frisia uiteindelijk de das om. De 4-2 was voor de statistieken.
 
Jammer jongens. Vooral de 1e helft was mooi om te zien. Dan zit het net even tegen, maar de volgende keer hebben we misschien iets meer geluk.
Donderdag 5 mei op naar Assen naar het Pinokkio toernooi!
 
 
Marcel/ Willem
 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia