Wedstrijdverslag Frisia JO15-1 - Drachtster Boys JO15-1


Dinsdag 16 augustus 2016
Oefen: Frisia JO15-1 - Drachtster Boys JO15-1 (3-1) 5-2

Frisia heeft zijn tweede zege van de oefenreeks binnen. Op de 2-3 van vorige week bij Buitenpost  is een overtuigende 5-2 thuisoverwinning op Drachtster Boys gevolgd.
De Frisianen liet door wervelend spel de Drachtster het nakijken. In de eerste helft stond het na 35 minuten spelen 3-1. Het was de eerste 20 minuten nog aftasten omdat Drachtster Boys dreiging had via hun grote spitsen, maar qua rendement leverde dat weinig op.

Beide teams hadden geen keeper waardoor veldspeler Delano de eerste helft het niet onverdienstelijk deed, waarna Given hem ook niet onverdienstelijk afloste. Destin maakte de laatste 20 minuten waar en bleek ook een prima talentvol vervanger te zijn.
Na twintig minuten moest Drachtster Boys het antwoord schuldig blijven op de schuiver van Fernando na een prima dieptepass van Destin:  1-0.
 
Het ging hierna snel toen Destin zelf hoogstpersoonlijk van een grote afstand de 2-0 wist aan tekenen, zeker 30 meter. De 3-0 lag na 29 minuten in de touwen toen Stefan een goede pass gaf op Milan en die wist geen moment te bedenken. De ruststand door onoplettendheid was derhalve 3-1.

Na de rust bleef Frisia domineren, maar vrij snel na 4 minuten was het Stefan die door prima aangeven van Justin Rinsma de 4-1 achter de Drachtster Boys keeper wist te werken.
Destin raakte nog de lat in de 48e minuut, waarna de druk nog werd opgevoerd.
5-1 kwam na 51 minuten spelen van de voet van Justin Rinsma na prima aangeven van Destin die daarna het doel ging verdedigen.

In de slotfase probeerde Drachtster Boys nog wat terug te doen, maar ziet in de 54e minuut een 1 op 1 kans met Destin gered worden. E|r komen nog kansen maar de score wordt door de Frisianen niet uitgebreid en kan Drachtster Boys in de 68e minuut nog iets tegen doen en brengen de eindstand op 5-2.

Al met al een keurige goed gespeelde wedstrijd van de Frisianen.
Goed gedreven positiespel met een prima dosis inzet.


 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia