JO15-1, Blauw wit, Beker

Beker: Blauw wit JO15-1 - Frisia JO15-1

Donderdag 8 september 2016
Beker: Blauw wit JO15-1 - Frisia JO15-1 (1-1) 2-3

De Frisianen, vorige bekerwedstrijd was tegen SC Franeker JO15-1 met 0-7 gewonnen, boekten een nuttige 2-3 zege in de tweede bekerduel tegen competitiegenoot Blauw wit JO15-1. De eerste 15 minuten hadden de Frisianen het veel betere veldspel, maar verzuimde tot 3 keer een 100% kans te scoren. Het was Blauw wit dat de score opende na een kwartier;1-0.  Ze hadden geen kans gehad maar wisten een fout achterin bij de Frisianen genadeloos af te straffen.

Gelukkig was een kwartier later de 1-1 aangetekend. Destin maakte op een prima assist van Given de 1-1 met een harde schuiver in de linkerhoek. 

Na de rust kregen de Frisianen een penalty die door Given simpel in de handen van de keeper werd geschoten. Dit buitenkansje werd onbenut gelaten.

Jan Karel was alert op een assist van Milan en zag eerst zijn schot op de paal belanden maar scoorde in tweede instantie; 1-2.

De thuisploeg moest aan de bak maar was niet altijd bij machte om het de Frisianen moeilijk te maken.
Toen Blauw wit hoop op meer speelde, moest Given op de noodrem trappen en kreeg een gele kaart. 

Het laatste woord leek aan invaller Leon, die een verwoestende uithaal had en de 1-3 scoorde.

De Frisianen zaten op rozen en er leek niet veel aan de hand, maar door slordig omschakelen maakte Blauw wit nog de 2-3 maar dit zou tevens de eindstand zijn.
Met 6 punten uit 2 wedstrijden staan de Frisianen bovenaan in de bekerpoule en moeten nog één bekerduel woensdag 14 september thuis tegen Zeerobben JO15-1 spelen.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia