Frisia 2, LSC 2

Competitie: Frisia 2 - LSC 2Zondag 11 september 2016

Frisia 2 heeft in zijn eerste competitie duel de volle buit gepakt. LSC 2, met al één overwinning, werd in Leeuwarden met 3-0 aan de kant gezet.

Veel viel er voor rust te genieten op de Magere Weide, met veel kansen voor de Frisianen, waarbij Frisiaan Sander de bal koppend op de lat raakte .

De 1-0 viel in de 30e minuut uit een prachtige aanval via Sander die zijn voorzet bij Jorn zag belandden en die wist wel raad met deze kans. De ruststand had in de pauze op een grotere voorsprong moeten staan. Frisia had ook na de pauze een veldoverwicht en kreeg ook meer ruimte toen LSC in de beginfase van de tweede helft op jacht ging naar de 1-1. De storm van LSC was binnen 10 minuten geluwd. Het duurde even in de tweede helft, maar toen de 2-0 viel was het verzet van LSC gebroken.

De tweede treffer kwam na 77 minuten spelen door een vlammend afstandschot van Willem. Hierna ging het snel was het 3 minuten later al 3-0. Met een goed doorgezette aanval en voorzet van Keimpe op Fouad die zijn invalbeurt beloond zag worden.

Hierna nog kansen op een ruimere voorsprong, maar hiermee werd onzorgvuldig omgesproken. De eerste punten zijn binnen. Volgende week tegen het lastige SWZ 2 uit. Met dezelfde dosis inzet en motivatie gaan we er weer vol voor !

De punten smaken fantastisch!
Competitie: Frisia 2 - LSC 2 (1-0) 3-0


{flickr album=72157672551636870}

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia