Blauw Wit JO9-4, Frisia JO9-5

Blauw Wit JO9-4 - Frisia JO9-5

Slechte voorbereiding, fantastische pot!

Na 2 fikse nederlagen in de beker moesten de jongens van Frisia JO9-5 aantreden tegen Blauw Wit. De voorbereiding was allerminst goed te noemen. 10 voor 9 afgesproken bij Blauw-Wit, maar om 5 over 9 waren er slechts 4 spelers. Laten we het op miscommunicatie en omstandigheden houden dat we om kwart over 9 met slechts 6 spelers stonden. Dit moet de volgende keer echt anders.

Gelukkig was JO9-10 ook aanwezig bij Blauw Wit en konden zij Joël aan ons afstaan zodat we toch nog met 7 spelers het veld in konden. Joël, als je dit leest, hartstikke bedankt jongen! Je hebt het keurig gedaan!

Omdat de scheidsrechter ook nog op zich liet wachten hadden we mooi de ruimte om toch nog een goede warming-up te doen. Ook nog even een oefening waarbij het passen werd geoefend, omdat dat de vorige keer nog niet echt goed ging.

Half 10 aftrap, met Victor op goal, en verder Kyleon, Boy, Hielke, Jonathan, Arnoud en natuurlijk onze gastspeler Joël. En de jongens hadden er zin in! Er werd vanaf het begin flink druk gezet op de verdediging van Blauw Wit, en jawel, er werd ook heel erg goed overgespeeld. Na 2 reddingen van de goede keeper van Blauw Wit viel uiteindelijk de 0-1 van Boy. Vlak daarna een prachtige aanval, goal Kyleon! Blauw Wit kroop daarna wat uit zijn schulp en begon druk te zetten. Gelukkig hadden we Victor op goal. Ruststand 0-2.

In de box kon je merken dat iedereen lekker enthousiast was. Zaak om iedereen wel scherp te houden, immers, we moesten nog een helft. Aan het einde van de 1e helft kwam het nogal eens voor dat Jonathan of Hielke ineens tegenover 3 spelers van Blauw Wit kwamen te staan, dat moest in de 2e helft wel anders.

In de 2e helft, met Hielke op goal, ging het misschien wel nog beter als in de 1e helft. Al snel maakte Boy de 3- en de 4-0. Het was bij vlagen genieten langs de kant, al moet gezegd worden dat Blauw Wit het er daarna wel een beetje bij liet zitten. Met een loepzuivere hattrick van Victor werd de eindstand bepaald op 0-7 voor Frisia.

Na 2 nederlagen de eerste overwinning van het seizoen. Hopelijk houden we dit vast en groeien we nog meer naarmate het seizoen vordert!Marcel/ Garlord

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia