Frisia 2, SWZ 2

SWZ 2 - Frisia 2

Zondag 18 september 2016

Competitie: SWZ 2 - Frisia 2 (2-1)

SWZ 2 heeft in de reserve hoofdklasse een 2-1 thuiszege geboekt op Frisia 2. De Frisianen liepen daarmee tegen de eerste nederlaag in het nog prille seizoen aan.
De Snekers kwamen binnen een 4 minuten op 1-0 door een schuiver van Tim Posthuma die geheel vrij kon inschieten. De Frisianen verzuimden daarvoor zelf te scoren toen de opkomende Jorn net miste. In de 20e minuut bracht Léon namens Frisia de spanning terug na een weergaloos doelpunt vanaf de zijkant op 25 meter, die de bal hoog over de SWZ keeper in de rechterkruising joeg; 1-1

Nog voor rust kon de SWZ spits 'ik heb er geen zin in'Jesse Lee Staalsmid vrij doorlopen en wist wel raad met dit buitenkansje; 2-1. Geheel onnodig omdat de Frisianen veel kansen om zeep hielpen. Na rust had Frisia moeten uitlopen, want het was de tweede helft de bovenliggende ploeg.

Het beloonde zich zelf niet en met een ware stormloop werden vele kansen gecreëerd maar ook verzuimt om deze af te maken. De Frisanen staan met dit resultaat op een 8e plaats met 3 punten en een doelsaldo van 4-2. Een weggeven overwinning waar we ons te weinig hebben beloond ook mede te danken aan gebrek aan scherpte in de eerste helft. 

Dit oppakken en vanaf minuut 1 tot de laatste minuut met zijn allen de kop erop dan gaan er meer punten gepakt worden!

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia