JO15-1, lacfrisia1883, Flevo Boys

Beker: Frisia JO15-1 - Flevo Boys JO15-1

Zaterdag 22 oktober 2016

Beker: Frisia JO15-1 - Flevo Boys JO15-1 (0-1) 0-3

{flickr album=72157675555952655}

Frisia JO15-1 verliest in de 1e ronde beker van Flevo Boys JO15-1 de nog ongeslagen koploper in de 3e divisie met 0-3.

De Frisianen hebben daarmee het bekertoernooi verlaten en kunnen zich richten op de competitie waar het volgende week zaterdag thuis aantreedt tegen de nummer 7 WSV uit Apeldoorn.

De Emmeloorders hadden de eerste helft nog de handen vol aan de Frisianen, maar wisten net voor rust de 0-1 te scoren na onoplettend verdedigen.

Qua werklust hebben we de Frisianen wel beter gezien, waar de verdedigers als een dijk stonden te verdedigen liet men voorin en op het middenveld soms steekjes vallen.

Namens de thuisploeg kwamen Quinten en Given als enigen in kansrijke positie, maar Quinten zag zijn schot door de Flevo keeper gekeerd worden en Given zijn afstandsschot dwaalde af.

Na de rust had Flevo Boys meer voetballende intenties en wisten meteen gevaarlijk te zijn maar de prima keepende Julius redde goed op een inzet van Flevo Boys.

De fase vanaf de 6e t/m 12e minuut had Frisia moeten scoren toen Jesse van Gorsel in een 1 op 1 situatie met de keeper naast schoot.

Het was Flevo Boys dat na 50 minuten spelen een ruimere voorsprong nam; 0-2.

De wedstrijd was beslist omdat de verdediging van Flevo Boys als een huis stond en dat getuigt ook wel hun competitie doelsaldo 34 voor en 3 tegen.

12 minuten voor tijd besliste Flevo Boys de wedstrijd helemaal na een prima combinatie actie over een paar schijven waarna de bal hard in de rechter kruising belandde; 0-3.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia