lacfrisia1883, Frisia 3

Frisia 3 tankt vertrouwen

Frisia 3 tankt vertrouwen door teamuitje

Zaterdag 22 oktober was het zover. Het langverwachte teamuitje bij sponsor Rhodos. Dankzij onder andere Rhodos spelen wij nu met mooie Derbystar ballen. Met 19 man sterk kwamen we binnen en al gauw merkten we op dat dit wel eens kon resulteren in een bijzondere en enerverende avond. Punter kwam al gauw met stevige analyses, Jimmy had graag het woord en menig Frisiaan stak om het kwartier een peukje op om de conditie te verbeteren. De opstelling voor aankomende zondag werd ook al vast doorgenomen d.m.v. kleine glaasjes ouzo. Verder was het eten heerlijk en legde het de bodem voor een prima avond.

We vervolgden de nog vroege avond in de Prins. Het bier vloeide rijkelijk en menigeen schakelde al snel over op de Beerenburg cola, wat meestal resulteert in een kater. Na het bezoek aan de Prins gingen we met het team naar Bascule. Al gauw bleek daar dat de eersten naar huis waren vertrokken. Jort was verdwenen (vrouwtje?) en Jimmy ging onder begeleiding van Cor naar huis. Naar verluidt had hij Peersman gezien en was het beter dat hij vertrok. Achterin Bascule werden door Gonzalo en Ricardo al de Portugese dans ingezet. Joost werd een paar vrouwen aangeboden, echter had hij vanwege de drank moeite om hierop in te spelen. Raymond was, ook in Bascule, weer spelmaker en zette de jongens af en toe op de goede plaats neer.

Een dag later werden de verhalen nog even verteld aan elkaar in de beruchte groepsapp van het team.
Al met al een prima avond. De conditie is verbeterd, we zijn naar elkaar toegegroeid en dit beloofd iets voor komende zondag…..

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia