JO15-1, lacfrisia1883, WSV

Competitie: Frisia JO15-1 - WSV JO15-1

Zaterdag 29 oktober 2016

Competitie: Frisia JO15-1 - WSV JO15-1 (0-1) 2-1

{flickr album=72157672295327054}

Frisia heeft zijn tweede thuiszege van het seizoen geboekt. In Leeuwarden werd het tegen WSV Apeldoorn 2-1. 

In een levendige eerste helft hadden de Apeldoorners het beste van het spel, maar kreeg de Frisianen de mazzel aan hun zij hadden. WSV had de betere kansen, maar ging hier erg slordig mee om. WSV trof in de 11e minuut de paal en zag een schot voorlangs gaan. WSV buitte zijn veldoverwicht uit in de 0-1 voorsprong door een goed genomen corner die bij de tweede paal vrij werd ingeschoten. De rust werd door de Frisianen met een 0-1 achterstand gehaald wat nog mogelijkheden gaf. In de rust de koppen bij mekaar gestoken, dat er uit een ander vaatje moest worden getapt.

Na de rust werd het pas leuk toen de Frisianen van zich af gingen bijten en WSV terug werd gedrongen. Frisia werd sterker en dat leverde de 1-1 op. Uit een goed genomen vrije trap van de goedspelende Denian kopte Given raak. Meteen hierop zette WSV aan en was de 1-2 een feit ware het niet de paal in de weg stond. Beide teams zochten de drie punten en de thuisploeg werd beloond. Na aarzelend ingrijpen van WSV tekende Jan Karel met een goede schuiver de 2-1 na een goede assist van Given.

En zo deed de ploeg van trainer Dennis de Munck afstand van plaats 7 en staat op 5 punten los van WSV die op een 8e plaats staan. Volgende week thuis tegen 'd Olde Veste'54 Jo15-1 die gedeeld gelijk staan op plaats 6 maar een beter doelsaldo hebben.

Een leuk potje in het vooruit zicht!.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia