lacfrisia1883, JO11-13

JO11-13 tegen VCR JO11-2G

{flickr album=72157675285025801}

Vandaag (zaterdag 19 november) is het zover...een spannende wedstrijd voor de boeg. Bij winst of gelijk spel is JO11-13 najaarskampioen!

Om 8.30 uur zijn alle spelers aanwezig bij de tegenpartij in Rinsumageest. Ondanks de regen hebben de jongens er zin in! Na het fluitsignaal gaan we vol in de aanval en binnen 10 minuten staan we 1-0 voor! Van onder de paraplu doen de wisselspelers en de leiders een dansje.
De wedstrijd vervolgt zich, de tegenpartij heeft een goeie verdediging. Maar in de 16de minuut maakt Frisia weer een goal en staan we 2-0 voor. Dat gaat goed.
En dan.... is het de regen? is het het feit dat we niet op niet op kunstgras spelen? denken we al aan de patat? Ineens gaat VCR vol in de aanval en is onze verdediging in de war; ze maken in korte tijd 5 doelpunten en zo gaan we de rust in met 5-2 achterstand.

In de rust krijgt iedereen, naast limonade, een peptalk en bespreken we een andere tactiek.

De 2de helft; Frisia is nog steeds van plan te gaan winnen. We zetten alles op alles en we scoren vrij snel weer 2 doelpunten, de achterstand wordt 5-4. Maar dat schudt VCR weer wakker en beantwoord dat met een tegendoelpunt, 6-4!
De wedstrijd heeft nog maar 8 minuten te gaan en we willen die 2 doelpunten maken! Alle spelers begeven zich op de helft van de tegenpartij en de bal gaat van de één na de ander... 4 minuten later maken we een doelpunt! 6-5, het kan nog! met nog 4 minuten te gaan en vol in de aanval gaan we ervoor! Maar met een paar kansen die er nét niet ingaan wordt de wedstrijd afgefloten met een eindstand van 6-5!

Even is er teleurstelling bij het team... we waren zo dichtbij! Maar al snel heerst er weer een goed gevoel: we hebben dit kampioenschap zo hard gewerkt met ons allen! We zijn met grote sprongen vooruit gegaan in techniek en samenspel. En met name de sfeer onderling in het team is geweldig!

Wij als leiders belonen onze spelers met een chocoladeletter en wie goed kijkt ziet wat wij van onze spelers vinden; KAMPIOENEN

(ps mocht de nr 2 in onze poule nou volgende week verliezen, dan zijn we alsnog kampioen ?)

Wessel en Linda, leiders JO11-13

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia