JO15-1, lacfrisia1883

Competitie: Frisia JO15-1 - ATC'65 JO15-1Frisia JO15-1 staat in ieder geval tot volgende week zaterdag derde in de 2e Divisie D. De Frisianen wonnen met 4-1 thuis tegen de nummer 5 ATC'65 JO15-1. Daarmee liep de ploeg uit Leeuwarden uit op de subtop en staat inmiddels 5 punten los van plek 5.

De eerste helft was een leuke spannende gelijkopgaande wedstrijd, waar beide teams aanvallend speelde, maar vooralsnog de kansen onbenut lieten.
Na een vlotte aanval van ATC opende deze in de negende minuut de score met een fraaie schuiver. Acht minuten later was het 1-1 door Jan Karel, die attent reageerde toen Stefan een prima assist gaf. Jan Karel twijfelde geen moment en schoot de bal goed in; 1-1. Hierna golfde het spel op en neer, en was de ruststand 0-0.

In de rust de puntjes op de i gezet met de mededeling dat de Frisianen feller in hun duels moesten zijn!  

Zo gezegd zo gedaan en door een grote werklust scoorde Frisia na 55 minuten de 2-1, wederom na een vlotte aanval. 

Het was Given die Jan Karel goed bediende en deze schoot de bal hard schuin in het bovendak van het doel.

Het leek dat de Hengeloërs van slag waren, want drie minuten later was de stand uitgelopen naar 3-1 door Stefan op een prima aangegeven assist van weer Given.

De Frisianen domineerden het spel en ATC kwam er maar moeilijk aan te pas of ging slordig met hun balbezit om, waardoor Frisia kansen kreeg. Bij de 4-1 liet ATC zich kinderlijk eenvoudig door Jan Karel op snelheid eruit spelen, waarna Stefan de verre hoek vond.

Frisia heeft 23 punten, 1 minder dan de nummer twee GVAV Rapiditas en 8 punten op stadgenoot en koploper Cambuur. De Frisianen kunnen zaterdagmiddag dichterbij komen door van Cambuur te winnen.

Koploper Cambuur verloor afgelopen zaterdag zijn eerste 2 punten en verloor de week ervoor in een oefenwedstrijd van LSC met 0-1. Ingrediënten voor een wervelende pot van de Frisianen door frank en vrij erin te gaan!.

Competitie: Frisia JO15-1 - ATC'65 JO15-1 (1-1) 4-1

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia