JO15-1, schalkhaar, lacfrisia1883

Frisia JO15-1 - Schalkhaar JO15-1

Zaterdag 10 december 2016      
Competitie: Frisia JO15-1 - Schalkhaar JO15-1 (0-0) 0-3

Schalkhaar heeft een eenvoudige zege geboekt op Frisia. Frisia kwam op het eigen Magere Weide complex de eerste helft  geen moment in problemen, maar had Schalkhaar het de tweede helft de hulp van de onfortuinlijke Frisia-verdediger Jesse Postma (die overigens een klasse wedstrijd speelde)nodig om op voorsprong te komen.

De 0-2 en 0-3 gebeuren puur omdat de Frisianen 1 op 1 gingen spelen en de kansen niet afmaken. De hele wedstrijd was het verwijt dat de Frisianen te slap in de duels gingen en de vele kansen om zeep hielpen.

Frisia, dat vandaag een complete offday had, moest de meerdere erkennen aan de Schalkhaarders, omdat het gewoon niet zijn niveau haalde.

Het was overigens na 13 competitie duels pas het derde verlies in de competitie en is Frisia vanaf 24 september ongeslagen geweest. 3 keer een gelijkspel, 6 keer winst.
Schalkhaar maakte een einde aan deze ongeslagen reeks.

 

Frisia had na rust bij een 0-2 achterstand moeten doorpakken, maar de bal wilde niet in het Schalkhaarder doel omdat keeper Gijs van der Ploeg niet mee wilde werken. De keeper keepte zijn wedstrijd van zijn leven, maar daar hadden de Frisianen niets aan.

Dat de 0-3 nog valt is alles of niets. Terugkijkend op een geweldige eerste seizoenshelft staan de Frisianen op een prachtige 5e plaats eigenlijk gedeeld vierde met ATC'65 uit Hengelo dat een beter doelsaldo heeft.
De komende weken winterstop op het veld, maar er wordt nog wat gezaalvoetbald in de maand december.

 

 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia