lacfrisia1883, Frisia 2

De wet van kansen missen ...

Zondag 22 januari 2017

Oefen: St. Anna 2 - Frisia 2 (0-0) 1-1

Frisia 2 en St. Anna 2 hebben in Sint Annaparochie met 1-1 gelijkgespeeld. Frisia kreeg de meeste mogelijkheden.

Frisia had vroeg op 0-1 moeten komen: Nieuwkomer Ido wist Roeland te bereiken op het middenveld die de opkomende Jeroen over de vleugel bediende die zijn voorzet op de vrijstaande Willem zag belandden, maar Willem schiet deze open kans op de St. Anna keeper.
Daarna wankelde de St. Anna defensie keer op keer en was het wachten op de 0-1. Die kwam er niet omdat veel grote kansen om zeep werden geholpen.  

Het veldspel was verzorgd te noemen en de ploeg uit Leeuwarden domineerde, maar het speltempo moest hoger.

St. Anna zag na de rust Frisia nog meer initiatief nemen. De thuisploeg ging lekker achterover leunen en wachten totdat de Frisianen bij balverlies een fout gingen maken of niet op tijd terug schakelde. De bezoekers mochten gaandeweg aanspraak maken op de 0-1 en Fouad was daar een paar keer dicht bij; hij schoot en kopte naast en over.

Na 75 minuten spelen kon de inmiddels doorgeschoven Dennis S. de 0-1 beheerst alleen op de keeper afronden.
Daarna was het voor de Frisianen niets aan de hand totdat een onduidelijk signaal van de scheidsrechter Frisia stopte met voetballen en st. Anna er goed gebruik van wisten te maken en uit het niets de 1-1 in de touwen werkte.
De punten werden dus gedeeld. Feit is dat het vaker gebleken is dat er veel kansen gemist worden en er niet op een volwassen geconcentreerde manier de wedstrijd uitgespeeld kan worden. Kop erbij van minuut tot de laatste minuut!

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia