Oefen: Frisia JO15-1 - vv Heerenveen JO15-1

Zaterdag 28 januari 2017

Oefen: Frisia JO15-1 - vv Heerenveen JO15-1 (3-1) 7-2


Lustig op los gescoord door fraai combinatiespel

{flickr album=72157676113904183}

Frisia JO15-1 heeft z'n tweede oefenzege van de voorbereiding geboekt en er lustig op los gescoord door fraai combinatiespel.

Door een keurige 7-2 thuiszege op vv Heerenveen Jo15-1, dat stijf eerste staat in de hoofdklasse, deed het verlies de Heerenveners zich realiseren dat divisie en hoofdklasse niveau nog een enorm verschil is.

Heerenveen werd snel op achterstand gezet. In de vierde minuut wist Jim Fernando over links vrij te spelen en die bediende met een sublieme voorzet spits Leon; 1-0.

Direct daarna kwam Frisia op 2-0. Een verre uittrap van keeper Julius werd doorgekopt door Leon naar Jan Karel die 1 op 1 beheerst scoorde.

Met goed verzorgd combinatiespel over het hele veld waren de keuzes van korte passes goed afgewisseld met de sublieme dieptepasses van Quinten.  Na 7 minuten spelen lag de 3-0 er al in, welke door Given Pool voor zijn rekening werd genomen. Waar vaak kansen gemist worden was men vandaag zeer koelbloedig voor het doel.

Heerenveen deed wat terug in de 11e minuut en daarna hielden de teams het wat in balans. Heerenveen en leuk voetballende ploeg kon alleen geen vuist maken op de sterke verdedigers van Frisia. Er was maar moeilijk doorkomen.

De 3 snelle koelbloedige mooie doelpunten in de eerste tien minuten gaf de rest van de eerste helft wel weer een spelbeeld op, dat er kansen onnodig gemist werden.

De inmiddels ingevallen Stefan scoorde snel in de tweede helft; 4-1. Milan en Stefan 2x deden de score opvoeren en de eindstand op 7-2 bepalen.

Waar het tweede doelpunt van Heerenveen een beauty was die van afstand strak in de kruising werd geschoten.

Volgende week LSC 1890 JO15-1 uit een ploeg in de top 3 van de 3e divisie.

 

 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia