Frisia JO15-1 - Urk JO15-1

Zaterdag 8 april 2017
Competitie: Frisia JO15-1 - Urk JO15-1 (1-0) 3-0

Frisia JO15-1 blijft in de top 3 race door een 3-0 zege op Urk JO15-1, dat werd overklast  door de Frisianen, maar een hogere uitslag bleef uit.

Frisia was de hele wedstrijd superieur en Urk mocht niet klagen dat de schade in de eerste helft beperkt bleef tot de 1-0 van Denian, die een penalty mocht benutten omdat Given onreglementair werd gevloerd en vanaf de stip weer onberispelijk raak schoot.  
Tegen de rust had de stand al 3-0 moeten zijn, maar we zaten telkens dicht tegen het tweede doelpunt aan, maar het bleef 1-0.

Na de rust gaf aanvoerder Denian het voorbeeld door snel de score uit te breiden; 2-0. Denian zette zijn aanval zelf op en werd goed vrijgespeeld door een prima pass van Given en wist beheerst binnen te tikken.

Frisia zette de opgaande lijn in de tweede helft vervolgens voort en kwam op 3-0:  Stefan kon simpel binnen tikken op een goede voorzet van Leon.

Frisia had daarvoor verzuimen vele malen te scoren en zag pas tegen het eind van de wedstrijd

de 3-0 gemaakt worden.

Er gebeurde hierna niet veel en met deze simpele zege staan de Frisianen op een 3e plaats met 2 punten achter de nummer twee GVAV Rapiditas en kan kampioen Cambuur niet meer inhalen.

Stadgenoot Cambuur haalde flink uit tegen ATC'65 die bij de top 4 staat, maar verloor kansloos in Leeuwarden tegen koploper Cambuur met 8-1. Door deze uitslag zijn de profs uit Leeuwarden kampioen geworden en we willen van deze gelegenheid gebruik maken om ze daarmee te feliciteren.

Volgende week een vrije competitieronde waar een divisie toernooi bij AFC'34 uit Alkmaar gepland staat met de week erop de kraker tegen ATC'65 uit Hengelo.

{flickr album=72157682402020775} 

 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia