Frisia JO9 10 – Zeerobben JO9 5

{flickr album=72157680553001334}

Frisia JO9 10 – Zeerobben JO9 5

Aanwezig: Mats, Jaro, Casper,  Joël,   Max, Tristan, Milan , Veyis, Isra

Afwezig: Saïd (helaas ziek)

Coach vandaag: Elky

Zaterdag 06-05-2017

Eerste helft                                                                            

Isra op doel, Casper op veld.

De wedstrijd was nog maar koud begonnen of we kregen het al Spaans benauwd. Frisia kreeg binnen korte tijd maar liefst drie doelpunten tegen te verwerken.  Oei. Oei. Oei. Dat zag niemand aankomen.  Ondanks deze tegenslag, herpakte het team zich en gingen snel op zoek naar een doelpunt. Dit vond Frisia in de 7e minuut door een doelpunt van Joël, mooi aangespeeld door Max. Daarna merkte je meteen dat Frisia weer goed wakker was, de verdediging stond nu goed en de spanning kwam weer in het spel. Beide teams krijgen daarna evenveel kansen om te scoren. Er vielen echter geen doelpunten meer in de eerste helft. We zagen hele mooie acties van Frisia en dat geeft ons hoop voor een goede afloop in de tweede helft.

Tweede helft

Casper op doel, Isra op veld.

Na een goede peptalk en limonade staan de jongens er weer. De spelers worden met veel gejuich en aanmoedigingen ontvangen door het publiek.  Helaas, door een foutje bij het opnemen  is het commentaar van de tweede helft niet te gebruiken (Normaalgesproken maken wij hier gebruik van). Daarom een paar geheugenflarden om toch dit verslag tot een goed einde te brengen. De tweede helft herinneren we ons als een spannende tweede helft waarbij het alle kanten nog op kon. Er wordt mooi overgespeeld door Frisia. We zien weer dat de bal goed via de zijkanten richting de aanvallers wordt gespeeld en Frisia laat zich niet zomaar uit het veld slaan. De acties van de Zeerobben worden goed opgevangen door de verdediging en de keeper. De acties op het middenveld zijn ook een genot om naar te kijken. Dus de enige vraag die blijft is wanneer komen de doelpunten? Het antwoord op die vraag kunnen we niet precies beantwoorden,  maar Frisia krijgt toch nog eerst een doelpunt tegen.  Daarna zien we Veyis een run maken op het doel van de Zeerobben en scoort de 4-2!

Uitslag                 4-2

Met deze uitslag zakt Frisia een plaatsje in het klassement naar de nummer 3, maar de competitie is nog niet voorbij! De jongens blijven groeien en staan met veel enthousiasme op het veld.

Doelpunten:

  • Zeerobben 1-0       (2”)
  • Zeerobben 2-0       (3”)
  • Zeerobben 3-0       (6”)
  • Frisia, Joël                           3-1       (7”)
  • Zeerobben 4-1       (?”)
  • Frisia, Veyis 4-2       (?”)

 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia