Wedstrijdverslag LAC Frisia 1883 - Wardy 25jan2020

Op 25 januari 2020 hervatte LAC Frisia 1883 zm1 de competitie tegen een onbekende opponent, Wardy uit Ferwerd. 

 

De opstelling is als volgt:

Kobus, Kuipers, De Vries, Bakker, Stelpstra, Elzinga, Hoekema, Timmer, Faber, Hoving, Hazimi. Wissels: Den Hartog, Heins en Mourits

 

Frisia begon voortvarend aan de westrijd en al snel werd duidelijk dat het krachtsverschil te groot was. De score werd al snel geopend door Elzinga die vanaf de voor hem gebruikelijke linkerkant opkwam en hard door het midden afrondde. Hierna was het de beurt aan Timmer, die een voorzet vanaf rechts ineens achter de keeper schoot. Voor rust kon Jordy Hoekema het in kleine getale opgekomen publiek nog een keer laten juichen door twee keer van afstand raak te schieten. Ruststand 4-0.

 

In de rust zetten trainers Sandner en Westerhof de puntjes op de spreekwoordelijke i en werd gespeculeerd over dubbele cijfers. Dit was zeker mogelijk geweest, ware het niet dat meerdere kansen onbenut bleven. Met 2 initiële wissels, Mourits voor Timmer en Den Hartog voor Hazimi, werd de score verder uitgebreid. Hiervoor waren Den Hartog (2x), Elzinga en Hoekema verantwoordelijk. De eindstand werd derhalve 8-0 en de doelpunten werden mooi over beide helften verdeeld. Smetje op de wedstrijd was het geblesseerd uitvallen van De Vries, die nog werd vervangen door Heins. Gezien De Vries’ goede fysieke gestel gaan we er vanuit dat hij er snel weer bij is en dat hij weer een bijdrage gaat leveren aan de kampioensaspiraties van LAC Frisia 1883 zm1. Tot volgende week!

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia