Beste Frisianen en overige bezoekers van De Magere Weide,

Deze week hebben wij meerdere malen gekeken naar een goede oplossing voor de horeca op ons sportpark, waarbij we tevens de nieuwe Coronamaatregelen in acht kunnen nemen. Het doel hierbij is om recht te doen aan de wettelijke eisen, maar ook aan de wensen van onze vrijwilligers en die van onze bezoekers (met name in het weekend).

Na de diverse mogelijkheden te hebben onderzocht, zijn we tot de conclusie gekomen, dat het gegeven de omstandigheden beter is, onze horeca tot en met vrijdag 3 december a.s. te sluiten.

Wij zullen onze vrijwilligers, de leiding van onze tegenstanders en de officials daarom in de commissiekamer of in de bestuurskamer ontvangen. Verder zal zowel het clubgebouw als het park in zijn geheel gesloten blijven voor publiek.

Voor ouders van de tegenstanders die moeten rijden (en worden aangemerkt als begeleiding), zullen wij op zaterdagen zorgen voor een gratis kopje koffie of thee.

Spelers, trainers, scheidsrechters, vrijwilligers en andere betrokkenen verzoeken wij om het sportpark alleen te bezoeken indien nodig, en om direct na de training/wedstrijd de accommodatie zo snel mogelijk te verlaten. Kom ook niet als publiek naar het sportpark: dit is namelijk niet toegestaan! Let op: Ook via de KNVB hebben wij het nadrukkelijke verzoek gekregen, ons als vereniging aan de maatregelen te houden.

Wij betreuren het dat we ons na een jaar alweer genoodzaakt zien om deze maatregelen te nemen. Wij hopen dat we als voetbalvereniging op deze manier bijdragen aan het terugdringen van de besmettingen, zodat we spoedig weer publiek bij wedstrijden mogen ontvangen en het gezellige clubleven weer mogelijk wordt.

Het bestuur

Reageren

Laatste artikelen

Volg ons op Facebook