Maandag 18 mei starten we weer met de trainingen maar op een aangepaste wijze.
Lees daarom zorgvuldig onderstaande korte uitleg:

Alle teams zijn ingedeeld op 1 training in de week. Dit om de regels die nog altijd gelden, te kunnen waarborgen. Waar we ‘normaal’ de nieuwe trainers in juni de kans geven om met de voorlopige trainingsgroepen te gaan trainen, starten we hier (deels) nu al mee. We hebben de nieuwe selectietrainers bereid gevonden om te starten met deze voorlopige selectiegroepen en de spelers die hiervoor in aanmerking komen, zullen persoonlijk door de trainer op de hoogte worden gesteld. Daarnaast zullen de spelers die niet in aanmerking komen voor de voorlopige selectieteams, hun training hervatten in de eigen teams en onder leiding van de eigen trainer. Op deze manier heeft iedereen de kans om weer het veld op te gaan.

De tot totstandkoming van de voorlopige selecties is het zelfde als de laatste jaren, alleen een aantal weken eerder. De voorlopige indelingen zijn besproken met de latende trainers/leiders, de coördinatoren, de HJO’s en de nieuwe trainers. Op basis van deze informatie zijn de voorlopige selecties samen gesteld. Let op: voorlopig betekent dat het nog niet definitief is!

Klik hier voor de trainingsschema’s.

De protocollen zoals eerder op de website gedeeld zijn nog altijd actief en we vragen een ieder om zijn/haar eigen verantwoordelijkheid hierin te nemen. Heb je klachten, blijf dan thuis!

Nog even een paar aandachtspunten:

De ingang is het hek zijkant bij het parkeerterrein, de uitgang is bij de (normale) hoofdingang!
Bovenbouw kan geen gebruik maken van hesjes.
Neem je eigen bidon mee!
Kleedkamers en toilet zijn gesloten, net als de kantine.
Houdt 1,5 meter afstand van elkaar!
Alleen trainers mogen in het ballenhok en maximaal 2 trainers per keer!
Na elke training zorgt de trainer dat de goals van het veld gehaald zijn/opgeruimd worden.

Reageren

Laatste artikelen

Volg ons op Facebook