Lid worden

Wil je lid worden van Frieslands oudste voetbal vereniging? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om lid te worden.

Wanneer je lid wordt van onze prachtige vereniging gaan we ervan uit dat je ook bereid bent om af en toe mee te helpen met de verschillende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Heb je specifieke kwaliteiten die je graag in wilt zetten voor de vereniging dan kan je contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator.

Daarnaast worden de verschillende teams ook zo'n 2 keer per jaar ingezet om bijvoorbeeld tijdens het weekend de kantine te draaien of mee te helpen in de commissiekamer. Ben je nog geen 16 dan worden je ouders/verzorgers gevraagd een vrijwillige bijdrage te leveren.  Meedraaien binnen de vereniging is leuk en dankbaar werk. Een vereniging bestaat bij de gratie van vrijwilligers. Daarbij komt dat het ook nog een hele mooie manier is om mensen binnen de vereniging te leren kennen. Dus schroom niet om gelijktijdig met het invullen van het aanmeldingsformulier ook de vrijwilligerscoördinator te laten weten wat jij voor onze vereniging kan doen.

Voor alle antwoorden op vragen over lidmaatschap die je hieronder niet vindt, kun je terecht bij de betreffende coördinator. Welke coördinator dat is, is afhankelijk van in welk team jij of je kind zit.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier Klik hier voor het opzegformulier

 

 • Contributieregeling Seizoen 2019-2020
  Voor vragen, kunt u contact opnemen met de betreffende coördinator door in onderstaande tabel op het e-mailadres te klikken. Uw e-mail programma opent automatisch een nieuwe e-mail gericht aan deze coördinator.

  CategorieGeboren inContributieCoordinator E-mail
  Senioren2000 of eerder€264,-Coördinator Sen.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Vrouwen2000 of eerder€264,-Coördinator DamesDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO192001 of 2002€251,-*Coördinator JO19Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  MO192001 of 2002€251,-*VrouwenvoetbalDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO172003 of 2004€235,-*Coördinator JO17Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  MO172003 of 2004€235,-*Coördinator vrouwenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO152005 of 2006€235,-*Coördinator JO15Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO142006€235*Coördinator JO15Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  MO152005 of 2006€235,-*Coördinator vrouwenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO132007€221,-*Coördinator JO13Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  MO132007€221,-*Coördinator vrouwenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO122008€221,-*Coördinator JO12Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO112009€221,-*Coördinator JO11Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO102010€221,-*Coördinator JO10Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO92011€187,-*Coördinator JO9Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO82012€187,-*Coördinator JO8Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO72013 of later€ 134,-Coördinator JO7Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Donateursmin. € 74,-LedenadministratieDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Zaallid€ 124,-LedenadministratieDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Niet spelend lid€ 114,-LedenadministratieDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Trainingslid€ 159,-**LedenadministratieDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  N.B.

  De bedragen gemarkeerd met een '*' zijn inclusief de kosten voor het kledingfonds a € 25,-.
  De bedragen gemarkeerd met een '**' (trainingslid) in deze categorie vallen o.a.: vrouwen 30+, mannen 35+, mannen 45+


  Financiële ondersteuning


  Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie en/of de sportattributen voor kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder het sociaal minimum. Voor meer informatie verwijzen wij u naar:
   
  https://www.jeugdsportfonds.nl/wp-content/uploads/sites/3/2016/08/Spelregels_gemeente_leeuwarden.pdf

  Aanmelden via het jeugdsportfonds dient u zelf te regelen.
  Dat kan via deze link: https://www.jeugdsportfonds.nl/aanvraag/

  Jeugd van 4- 18 jaar waarvan de ouders op bijstandsniveau leven kunnen voor financiële ondersteuning ook terecht bij Stichting Leergeld.

  Voor informatie verwijzen wij u naar deze website: http://www.leergeld.nl/leeuwarden/
  Voor aanvraag van deze financiële ondersteuning kunt u terecht op de volgende website : https://www.kindpakket.nl

  Wil je je lidmaatschap opzeggen of wijzigen? Vergeet dit dan niet vóór 1 juni te doen. Een lidmaatschap geldt voor 1 seizoen. Pas nadat je aan je betalingsverplichting hebt voldaan én je kleding hebt ingeleverd kun je worden uitgeschreven, of overgeschreven. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

 • Contactgegevens
 • Routebeschrijving
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia