Vol trots mogen wij als Technische Commissie mededelen dat Jessy Kuipers is vastgelegd voor het seizoen 2021 – 2022. Komend seizoen wordt hij hoofdtrainer van JO13-1 en zal worden bijgestaan door Menno Tjoelker.

Jessy is eerder drie seizoenen werkzaam geweest als jeugdtrainer bij V.V. Unicum, waarna hij vier seizoenen aan de slag is geweest bij S.V. Lelystad ’67. Hieronder zal Jessy zichzelf kort introduceren:

Beste Frisianen,

Mijn naam is Jessy Kuipers (23 jaar). Oorspronkelijk kom ik uit Lelystad waar ik ook vele jaren met heel veel plezier training heb mogen geven aan verschillende leeftijdsgroepen. Ongeveer 4 maanden geleden ben ik in aanraking gekomen met Frisia en na het eerste gesprek, de rondleiding langs de velden en de mogelijkheden die Frisia mij als trainer kan bieden had ik gelijk al een heel goed gevoel bij deze club, met name de manier hoe er over voetbal gedacht wordt en hoe je spelers, trainers en de club beter maakt, spreekt mij heel erg aan. Als ik naar mijn eigen ambities als trainer kijk op de lange termijn, dan wil ik binnen nu en 5 jaar me ontwikkeld hebben tot een hoofdtrainer bij de jeugd van een mooie BVO-club.

Groet,
Jessy Kuipers

Reageren

Laatste artikelen

Volg ons op Facebook