Daar waar de zomervakantie inmiddels is begonnen zijn we druk bezig met de planning voor het nieuwe seizoen. Via deze weg willen we een ieder informeren over de start van het nieuwe seizoen en enkele veranderingen welke plaats gaan vinden.

De eerste trainingen van de jeugdteams zal plaats vinden op maandag 23 augustus. Er zijn teams die eerder beginnen maar als dit het geval is zal je dit persoonlijk horen van je eigen trainer. De start van de voetbalschool zal dus ook op maandag 23 augustus zijn. Trainingstijden worden nog gecommuniceerd.

De voetbalschool zal in het nieuwe seizoen 3x gaan trainen. De trainingen zullen plaats vinden op de maandagen, dinsdagen en donderdagen. We zijn er erg blij mee dat we dit hebben kunnen realiseren want dit betekent dat de jeugdteams ongeveer 30 uur aan training extra krijgen t.a.v. voorgaande jaren. Ook zijn we een van de weinige verenigingen die dit hebben weten te realiseren.

Daarnaast zullen we dit seizoen meer gaan werken in gethematiseerde trainingen en willen we innovatie bieden door trainingen aan te bieden op verschillende ondergronden en door het gebruik maken van verschillende materialen. Voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het trainen met kleinere ballen.

Door deze veranderingen willen we kwaliteit toevoegen aan onze jeugdopleiding. Hierin zijn we altijd zoekende naar meer en beter. We onderscheiden ons van verenigingen om ons heen waarbij we altijd kijken of de veranderingen bijdragen aan een nog betere ontwikkeling van onze jeugd. In dit proces evalueren we dan ook altijd de uitkomst van onze veranderingen.

Agenda

1e training voetbalschool          Maandag 23 augustus

start scholen                            Maandag 23 augustus

training voetbalschool              Dinsdag 24 augustus

training voetbalschool              Donderdag 26 augustus

Training voetbalschool              Maandag 30 augustus
training voetbalschool enzovoorts.

beker jeugdteams                    zaterdag 4 september

beker jeugdteams                    zaterdag 11 september

beker jeugdteams                    zaterdag 18 september

start competitie                       zaterdag 25 september

*datum bekerwedstrijden en start competitie is onder voorbehoud. We zijn hierin afhankelijk van de KNVB en wat zij beslissen t.a.v. Corona. Vooralsnog is bovenstaande gecommuniceerd.

Reageren

Laatste artikelen

Volg ons op Facebook