Deze week wordt het kledingfonds weer geïnd, dit is een reservering voor de wedstrijdkleding. Nieuw is dat, zoals besloten in de ledenvergadering van december 2020, de senioren hier ook aan gaan bijdragen. Dit betekent dat bij alle leden deze week het bedrag voor het kledingfonds geïnd zal worden.

Op dit moment zijn we nog bezig met de overgang naar nieuwe tenues; we zitten nu in de laatste fase. De bedoeling is dat we medio januari met de hele vereniging overgaan. Het ‘nieuwe tenue’ bestaat uit een compleet tenue, trainingspak en een tas!

Deze overgang brengt alleen ook wat problemen met zich mee. Door een grote toename aan nieuwe leden, én door de overgang naar de nieuwe tenues, is er krapte in de huidige kleding. We vragen hiervoor om jullie begrip.

Door een technische storing is het kledingfonds een tijdje niet bereikbaar geweest. Dit is, als het goed is, verholpen. Mocht je nog kleding nodig hebben of mocht je kleding willen ruilen, stuur dan (opnieuw) een mail naar kledingfonds@lacfrisia1883.info. De dames van het kledingfonds zullen jullie dan zo goed als mogelijk helpen.

Reageren

Laatste artikelen

Volg ons op Facebook