Elle Freijssen wordt met ingang van het nieuwe seizoen trainer van L.A.C. Frisia Dames 1. De technische commissie is erg content met deze aanwinst. Met Elle wordt een ervaren trainer aangetrokken die zijn sporen inmiddels heeft verdiend. Zo trainde hij o.a. bij de Dames 1 van Blauw Wit ’34, VV Opende, SC Bolsward en Leovardia. Daarnaast heeft hij bij verschillende verenigingen een grote bijdrage geleverd in de ontwikkeling van de vrouwentak of het compleet opzetten hiervan. Freijssen zet zich daarnaast ook in voor de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in het algemeen. Hij ondersteunt verenigingen bij het schrijven van beleidsplannen, werkt als interim trainer en geeft regelmatig clinics.

Als assistent wordt Michel Stienstra aan de technische staf toegevoegd. Geen onbekende van Elle met wie hij al meerdere malen heeft samen gewerkt. Het tweetal verbindt zich in eerste instantie voor één seizoen aan de vereniging.

Vanuit het bestuur is de wens groei, ontwikkeling en stabiliteit binnen de gehele vrouwenafdeling van de verenging uitgesproken. De TC is van mening dat Elle en Michel, in samenwerking met het technisch orgaan, deze groei, ontwikkeling en stabiliteit zeker kunnen realiseren.

We wensen beide heren succes en vooral veel plezier bij L.A.C. “Frisia 1883”.

Reageren

Laatste artikelen

Volg ons op Facebook