We communiceren heel wat af, maar wie zijn nu de gezichten achter het communicatieteam. Vanaf vandaag stellen we elke week iemand voor. We starten bij Silvan Hartsteen die samen met Mike Meijsen verantwoordelijk is voor alle grafische uitingen.

“Iemand helpen door mijn middel van mijn creativiteit. Dat is iets wat ik graag doe.” Ik ben Silvan Hartsteen, 26 jaar oud en ik ben bezig om dit jaar af te studeren. Ik volg de studie Communicatie op NHL Stenden.

Sinds vorig jaar heb ik mijn eigen bedrijf, genaamd BYSILVAN Media waarin ik verschillende communicatiemiddelen voor ondernemers en particulieren ontwerp zoals: logo’s, flyers, posters, visitekaartjes, uitingen op Social media. Sinds kort zit ik in het communicatieteam bij Frisia. Ik ben goed opgenomen door iedereen en heb veel zin in de komende tijd!

Silvan is onder andere ‘het gezicht’ achter de meeste visuals op Social media. Zie hieronder enkele voorbeelden.

Reageren

Laatste artikelen

Volg ons op Facebook