Teamoverzicht Pupillen

Artikelindex

Dit is een overzicht van alle actieve pupillen teams van L.A.C "Frisia 1883".

Op deze pagina('s) worden niet alleen de teams maar ook de indelingen getoond. Deze indelingen worden gemaakt door de hoofd jeugdopleidingen en de coordinatoren. Voor de selectieteams kan dit ook door de betreffende trainer gedaan worden.

Voor vragen en opmerkingen over de indelingen kun je je richten tot de verantwoordelijke functionaris. De namen met bijbehorende contactgegevens staan in de onderstaande lijst.

Tip: Gebruik de toetsencombinatie "Ctrl-F" om snel een naam, of een gedeelte van een naam, te zoeken.

RolNaamContactgegevens
Coördinator JO13Jurjen Ament 058-2662700  0643053267  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator JO11Paul Klarenbeek 058-2991989  06-27845449  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator JO9Nienke De Vries Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator JO8Nienke De Vries Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator JO7Folkert de Vries 058-2133308  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia