In de afgelopen jaren is gebleken dat het, mede door het verloop van vrijwilligers, lastig is het sleutelbeheer goed inzichtelijk te houden,.

Het was al langer de wens van het bestuur het sleutelplan te optimaliseren. Met de verbouwing werd ook door de beheercommissie, facilitair en de ICT commissie de wens uitgesproken voor een elektronische sleutelplan. De eerste fase van dit nieuwe sleutelsysteem is het clubhuis te voorzien van elektronische cilindersloten.

Op dinsdag 22 september a.s. zullen daarom de volgende deuren uitgerust worden met een elektronisch cilinderslot :

  • Voordeur clubhuis
  • Kantine
  • Bestuurskamer
  • Leveranciersdeur (parkeerterrein) -ingang bc commissie

Hoe werkt het elektronische sleutelbeheer?

Als Frisia melden wij je aan als vrijwilliger aan in het nieuwe systeem. Dit systeem is ingericht in zones, groepen en gebruikers passende bij ons sportcomplex. Als vrijwilliger heb je een functie die bepaalde rechten geeft welke samenhangt met zones in het clubhuis.

De ICT en beheercommissie zal de vrijwilligers met een functie waarbij een sleutel nodig is, voorzien van een nieuwe elektronische sleutel. Deze elektronische sleutel kun je gebruiken via een te downloadbare app op je telefoon of als key aan je sleutelbos. Met deze elektronische sleutel kun je dan de voor jou bestemde deuren op het complex openen.

De komende dagen zullen wij de vrijwilligers die een sleutel nodig hebben voorzien van deze elektronische sleutel.
Mocht je problemen ondervinden, dan graag een telefoontje of app naar 06-41870752.

Namens bestuur, beheercommissie, facilitair en ICT

Reageren

Laatste artikelen

Volg ons op Facebook