Sponsorreglement

 

De inkomsten vanuit sponsoring zijn voor de L.A.C. Frisia 1883 van cruciaal belang voor het realiseren van de ambitieuze doelstellingen die de club nastreeft. L.A.C. Frisia 1883 is met zijn historie en uitstraling een interessante partij voor het bedrijfsleven om te sponseren. Met onder andere de bekende sponsorborrels en het grote ledenbestand heeft de L.A.C. Frisia 1883 sponsoren dan ook veel te bieden.

De sponsorcommissie houdt zich continu bezig met het onderhouden, en waar nodig verbeteren, van de relaties met onze huidige sponsoren. Ook streeft de sponsorcommissie er bij voortduring naar het aantal sponsoren uit te breiden om zodoende L.A.C. Frisia 1883 in staat te stellen deze ambitieuze doelstellingen te realiseren.

Gezien de toenemende zakelijke belangen van L.A.C. Frisia 1883 en met het oog op de belangen van onze sponsoren dienen wij ons als vereniging aan een aantal 'spelregels' te houden. De sponsorcommissie vindt het dan ook van het grootste belang dat de volgende spelregels in acht worden genomen.

Spelregels

Contractuele en/of commerciêle afspraken met sponsoren worden uitsluitend gemaakt via of door de sponsorcommissie. Commissies zullen in overleg treden met de sponsorcommissie indien er binnen L.A.C. Frisia 1883, op welke niveau dan ook, wijzigingen worden aangebracht die direct te maken hebben met onze sponsoren.

Afspraken gemaakt met sponsoren (bijvoorbeeld ten aanzien van kledingsponsoring) dienen door alle leden van L.A.C. Frisia 1883 gerespecteerd en nageleefd te worden.

De website van L.A.C. Frisia 1883 wordt in toenemende mate een belangrijk medium voor de club en zijn leden en sponsoren. Uit respect voor, en in lijn met, de contracten met onze sponsoren is het daarom niet toegestaan op deze site links aan te brengen die leiden naar websites die reclame-uitingen van ondernemingen, bedrijven of organisaties die niet tot de groep van officiêle sponsoren van L.A.C. Frisia 1883 behoren, vermelden.

Sponsoren en businesspartners van L.A.C. Frisia 1883 dienen bij het selecteren van leveranciers te allen tijde de mogelijkheid te krijgen een offerte uit te brengen.

Als voor aan te schaffen materiaal, diensten e.d. geen bedrijf gevonden kan worden dat al sponsor van L.A.C. Frisia 1883 is, dient er te allen tijde naar gestreefd te worden eerst met de beoogde leverancier tot een sponsorovereenkomst te geraken alvorens tot aanschaf wordt overgegaan.

Alle betrokken partijen binnen L.A.C. Frisia 1883 dienen er op toe te zien dat afspraken gemaakt met sponsoren in de praktijk worden nageleefd.

Op de wedstrijdkleding van L.A.C. Frisia 1883, inclusief het bijbehorende trainingspak, kan geen reclame in woord en/of beeld worden aangebracht dan na toestemming van de sponsorcommissie van L.A.C. Frisia 1883

Het logo, de naam en het lettertype van L.A.C. Frisia 1883 zijn gedeponeerd en kunnen alleen worden gebruikt na toestemming van het bestuur van L.A.C. Frisia 1883, dat zo nodig daartoe voorafgaand overleg pleegt met de sponsorcommissie.

L.A.C. FRISIA 1883,

1 januari 2011, namens het bestuur

B. Elbert, secretaris
Bestuur L.A.C. Frisia 1883
S. Bosma
voorzitter Sponsorcommissie


 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia