Bijna is het zover en kunnen we weer trainen en wedstrijden spelen. Met uiteraard ook een derde helft.

Om de kantine ook het komende seizoen gaan we weer werken met het Team van de dag. Je kunt je aanmelden via de website. Op de pagina vrijwilligers/barrooster kun je zien op welke dagen/tijden er vrijwilligerstaken beschikbaar zijn.

Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat je ingepland staat. Wanneer je toch niet kunt voor een team van de dag dienst, moet je zelf voor vervanging zorgen! Heeft jouw team dienst maar heeft niemand zich aangemeld of kom je niet opdagen, dan geldt helaas een sanctie van € 10,- per lid zoals vastgesteld in de ALV van 2 juli 2020. Doe je al ander (aantoonbaar) vrijwilligerswerk, dan geldt deze regel uiteraard niet.

Registreren

Is het de eerste keer dat je gaat inloggen, dan moet je eerst registreren op de website. Klik hiervoor op onderstaande button. Na goedkeuring (binnen 24 uur) kun je inloggen en jezelf inroosteren. In de “handleiding” kun je precies lezen hoe alles in zijn werk gaat.

Op trainingsavonden

Wil je als team op trainingsavonden gebruik maken van het clubhuis, dan is dat mogelijk. Teams kunnen die zelf inplannen én dienen zelf de bardienst te verzorgen. Dit betekent tegelijk dat er iemand van je team aanwezig moet zijn die in het bezit is van IVA of sociale hygiëne. En uiteraard dient deze persoon en eventuele andere personen die achter de bar staan, nuchter te zijn.

Meer weten dan is er een infoavond op vrijdag 20 augustus om 19.30 uur in het clubhuis.

Heb direct al vragen? Dan kun je mailen naar horeca@lacfrisia1883.nl

Reageren